Blogg

MÄSSA MED ÄVENTYR

19 Aug 2019,

Mässa i Danmark med äventyr. På inköpsresa till Knuts Fru Ann. Så mycket spännande att se, vissa ställen mer äventyrliga än andra.

TRÄFAT

6 Aug 2019,

I kommande projekt, Knuts Fru Ann i Vikens Hamn, kommer vi inte bara att inreda med, utan också servera på en massa olika varianter av inredningsprodukter. De kommer även att finnas till försäljning. Här träfat som passar lika bra i den naturligaste naturen som i de modernaste hemmen.

SOMMAR OCH KORGAR

4 Jul 2019,

Korgar gör alla platser mysiga och är bästa knepet att ge tomma ytor karaktär. Vid fotografering till ett kommande projekt fick jag direkt kunder till mina strandkorgar, hade kunnat sälja dem alla på stranden. Men det väntar en annan plats för just de här korgarna…

KNUTS FRU ANN

8 May 2019,

Nu blir det resturanginredning för hela slanten för L8W HOME som nybliven ägare till en. Med allt från idéer och inspiration från alla de fantastiska platser vi hängt på genom åren till minnen och möbler från vår gamla inredningsbutik W.I.T.T. 🌿 Välkomna så småningom! Tills vidare går det att hänga med här på L8W.SE

SOOLEN OCH POOLEN

7 Apr 2019,

Början av april och poolöppning. Det betyder minst sex månader pool. Som inredare betonar jag alltid vikten av många ljuskällor. Men det finns en ljuskälla som överglänser alla andra. Solen.

FÄRGERNAS ÅTERKOMST

31 Mar 2019,

Har varit och tjuvkikat på sommaren. Den finns, på vissa platser, hela tiden. När jag inredde huset i Jupiter, Florida, var det självklart att naturens egna färger, havet och himlen, skulle vara centrala. Sommartid är verkligen de starka färgernas tid.

VÅREN ÄR BÄST

11 Mar 2019,

En försmak av våren är här. Min favoritårstid. Har alltid varit det. Förväntning och glädje. Nu kommer skaparlusten tillbaka och det känns som att allt är möjligt, igen.

INREDNING ÄR EN KÄNSLA

9 Mar 2019,

Så är det i alla fall för mig. Intryck som får mig att stanna upp, uppleva och känna. Det tar jag med mig i inredning. När känns det som bäst? Det är förstås olika för alla. Här är det jag tycker om. Nyintagen inspiration från Florida att plocka in i strandhuset. Ja, jag har ibland konstigt bagage…

JANUARI VID HAVET

9 Feb 2019,

Januari vid havet. Långt över förväntan. Något som vi inte kunde ana, var känslan av att ha naturen i rummet oavsett väder. Det är en mäktig känsla som betyder att man kan stanna inne och ändå njuta av ute när stormarna viner som värst och regnet piskar mot fönsterrutorna. Annars har januari varit mycket väntan. Väntan på leveranser och väntan på besked. Men sakta, sakta får alla saker sina rätta platser, och färger…

SOFFBORD

1 Feb 2019,

Egendesignade soffborden på plats. Svart ute och vitt inne. Så enkelt, så rent och så välkomnande med stora låga soffbord.