nb慢跑鞋 nb鞋 beats 耳機 懶人鞋 vans timberland 鞋子 gucci 包包 reebok 女鞋 keds 帆布鞋 ray ban 眼鏡 beats 耳機 timberland 登山 鞋 vans 鞋 nb慢跑鞋 nb復古鞋 reebok 慢跑鞋 gucci 包包 ray ban 太陽 眼鏡 keds 鞋 cheap moncler jackets moncler outlet
Lotta Wenström

L O T T A   W E N S T R Ö M

Logotype

Lotta Wenström är utbildad inredare, dekoratör och stylist. Med rötterna i Piteå, Bromma som bas och nordöstra USA som den största inspirationskällan har hon genom under åren utvecklat en alldeles egen stil. Hur man nu beskriver den med ord? Det är Norrbotten och New England, Shaker och klassiskt kolonialt, en bit av Long Island mitt i Äppelviken. Känslan och kombinationerna gör att inredningsstilen är klassisk och tidlös men samtidigt varm och personlig.

Lotta har en bred och omfattande erfarenhet inom branschen, först som butikschef och inredare på Nordiska Hem. 2005 startade hon den egna butiken W.I.T.T. Vid sidan av affärerna, i Bromma och på Östermalm, har de externa projekten varit många och varierande; privata inredningsuppdrag i hus och våningar, offentliga miljöer och caféer, styling av butiker och montrar, design av hemsidor och annonser.

2011 lanserades en renodlad inredningsbyrå, sajt och blogg under namnet L8W [lottawe].